Ремонтен комплект карбуратор VW POLO 1.3 2E3 цена 40 лева продава Ем Комплект Дружба 0884333265

Ремонтен комплект карбуратор VW POLO 1.3 2E3 цена 40 лева продава Ем Комплект Дружба 0884333265

 
40.00 лв.
MDS43G
В наличност
+

Ремонтен комплект карбуратор VW POLO 1.3 2E3 цена 40 лева продава Ем Комплект Дружба 0884333265

Марка: MEAT&DORIA
Индекс: MDS43G
Описание: M & D 28/30 карбуратора комплекта за ремонт на VW POLO 1.3 2E3
Група авточаст:
  • Горивна система
Тип авточаст:
Ремонтен Комплект