Ауспух заден Iveco EuroStar 1993- Ивеко Евростар Stralis 2000- цена 250 лева продава Ем Комплект Костинброд 0884333263

Ауспух заден Iveco EuroStar 1993- Ивеко Евростар Stralis 2000- цена 250 лева продава Ем Комплект Костинброд 0884333263

 
250.00 лв.
2996125
В наличност
+

Ауспух заден Iveco EuroStar 1993- Ивеко Евростар Stralis 2000- цена 250 лева продава Ем Комплект Костинброд 0884333263 ГЪРНЕ  2996125

м Комплект Дружба 0884333265
Ем Комплект Параклиса 0884333261
Ем Комплект Костинброд 0884333263
Ем Комплект Павлово 0882601311
Ем Комплект Сливница 0884333260

 

2996129 IVECO
41210965 IVECO
IVECO EuroStar LD 190 E 42, LD 190 E 42 P (01.1993 - 02.2002) 420hp 8210.42L.400 дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroStar LD 190 E 42, LD 190 E 42 P (01.1993 - 02.2002) 420hp 8210.42L(TCA) дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroStar LD 190 E 47 (01.1993 - 02.2002) 469hp 8210.42M. TCA дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroStar LD 240 E 38 (01.1993 - 02.2002) 375hp 8460.41L.5020 дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroStar LD 240 E 42 FS, LD 240 E 42 PS (01.1993 - 02.2002) 420hp 8210.42L.400 дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroStar LD 240 E 42 FS, LD 240 E 42 PS (01.1993 - 02.2002) 420hp 8210.42L(TCA) дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroStar LD 240 E 47 P (01.1993 - 02.2002) 469hp 8210.42M. TCA дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroStar LD 260 E 42 P (01.1993 - 02.2002) 420hp 8210.42L. дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroStar LD 260 E 47 (01.1993 - 02.2002) 469hp 8210.42M. TCA дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroStar LD 400 E 38 TXP,LD 440 E 38 TXP (01.1993 - 02.2002) 375hp 8460.41L.5020 дизел седлови влекач
IVECO EuroStar LD 400 E 38 TXP,LD 440 E 38 TXP (01.1993 - 02.2002) 375hp 8460.41N дизел седлови влекач
IVECO EuroStar LD 400 E 38 TXP,LD 440 E 38 TXP (01.1993 - 02.2002) 375hp 8460.41L TCA дизел седлови влекач
IVECO EuroStar LD 400 E 42 TXP,LD 440 E 42 TXP (01.1993 - 02.2002) 420hp 8210.42L. дизел седлови влекач
IVECO EuroStar LD 440 E 38 T (01.1993 - 02.2002) 375hp 8460.41L TCA дизел седлови влекач
IVECO EuroStar LD 440 E 38 T (01.1993 - 02.2002) 375hp 8460.41N дизел седлови влекач
IVECO EuroStar LD 440 E 42 T/P (01.1993 - 02.2002) 420hp 8210.42L. дизел седлови влекач
IVECO EuroStar LD 440 E 42 T/P (01.1993 - 02.2002) 420hp 8210.42L(TCA) дизел седлови влекач
IVECO EuroStar LD 440 E 47 T/P (01.1993 - 02.2002) 469hp 8210.42M. TCA дизел седлови влекач
IVECO EuroStar LD 440 E 38 TZ (01.1993 - 02.2002) 375hp 8460.41L TCA дизел седлови влекач
IVECO EuroStar LD 440 E 38 TZ (01.1993 - 02.2002) 375hp 8460.41N дизел седлови влекач
IVECO EuroStar LD 440 E 42 TZ (01.1993 - 02.2002) 420hp 8210.42L. дизел седлови влекач
IVECO EuroStar LD 440 E 47 TZ (01.1993 - 02.2002) 469hp 8210.42M. TCA дизел седлови влекач
IVECO EuroStar LD 440 E 43 TX/P (11.1999 - 02.2002) 430hp F3AE0681D дизел седлови влекач
IVECO EuroStar LD 440 E 43 T/P (01.1993 - 02.2002) 430hp F3AE0681D дизел седлови влекач
IVECO EuroStar LD 260 E 43 Y/PS, LD 260 E 43 FP (01.1993 - 02.2002) 430hp F3AE0681D дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroStar LD 190 E 39 P, LD 190 E 39 FP (11.1999 - 02.2002) 390hp F3AE0681E дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroStar LD 190 E 43, LD 190 E 43 P, LD 190 E 43 FP (11.1999 - 02.2002) 430hp F3AE0681D дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroStar LD 260 E 39 P, LD 260 E 39 FP (11.1999 - 02.2002) 390hp F3AE0681E дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroStar LD 440 E 39 T, LD 440 E 39 T/P (11.1999 - 02.2002) 390hp F3AE0681E дизел седлови влекач
IVECO EuroStar LD 440 E 48 T/P (01.2001 - 02.2002) 480hp F3BE0681E дизел седлови влекач
IVECO EuroTech MH 190 E 24, 190 E 24 /P (09.1998 - ) 245hp F2BE0681D дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MH 190 E 31, 190 E 31 /P (09.1998 - ) 310hp F2BE0681B дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MH 190 E 35, 190 E 35 /P, 190 E 35 /FP (09.1998 - ) 352hp F2BE0681A дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MH MH 190 E 24 K (09.1998 - ) 245hp F2BE0681D дизел самосвал
IVECO EuroTech MH MH 190 E 31 K (09.1998 - ) 310hp F2BE0681B дизел самосвал
IVECO EuroTech MH 400 E 31 TP, 440 E 31 T, 440 E 31 TP (09.1998 - ) 310hp F2BE0681B дизел седлови влекач
IVECO EuroTech MH 400 E 35 TP, 440 E 35 T, 440 E 35 T/P, 440 E 35 T/FP (09.1998 - ) 352hp F2BE0681A дизел седлови влекач
IVECO EuroTech MH 260 E 24 Y/P, 260 E 24 Y/PS, 260 E 24 Y/PT (11.1999 - ) 245hp F2BE0681D дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MH 260 E 31 Y/P, 260 E 31 Y/PS, 260 E 31 Y/PT (11.1999 - ) 310hp F2BE0681B дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MH 260 E 35 Y/P, 260 E 35 Y/PT, 260 E 35 Y/TN (11.1999 - ) 352hp F2BE0681A дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MP MP 180 E 34 (01.1992 - 12.1993) 345hp 8460.41K.406 дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MP MP 180 E 38 (01.1992 - 12.1993) 375hp 8460.41L.5020 дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MP MP 180 E 42 (01.1992 - 12.1993) 420hp 8210.42L.400 дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MP MP 190 E 34 (01.1993 - ) 345hp 8460.41K.406 дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MP MP 190 E 38 (01.1993 - ) 375hp 8460.41L TCA дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MP 190 E 42, 190 E 42 /P (01.1993 - ) 420hp 8210.42L.400 дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MP 400 E 38 T, 440 E 38 T, 440 E 38 T /P (01.1992 - ) 375hp 8460.41L.5020 дизел седлови влекач
IVECO EuroTech MP 400 E 38 T, 440 E 38 T, 440 E 38 T /P (01.1992 - ) 375hp 8460.41N дизел седлови влекач
IVECO EuroTech MP MP 400 E 38 TXP (11.1993 - 12.1996) 375hp 8460.41L.5020 дизел седлови влекач
IVECO EuroTech MP MP 400 E 38 TXP (11.1993 - 12.1996) 375hp 8460.41N дизел седлови влекач
IVECO EuroTech MP 400 E 42 T, 440 E 42 T, 440 E 42 T/P (01.1992 - ) 420hp 8210.42L.400 дизел седлови влекач
IVECO EuroTech MP 400 E 42 T, 440 E 42 T, 440 E 42 T/P (01.1992 - ) 420hp 8210.42L(TCA) дизел седлови влекач
IVECO EuroTech MP MP 440 E 38 TZ (01.1993 - ) 375hp 8460.41L TCA дизел седлови влекач
IVECO EuroTech MP MP 440 E 42 TZ (01.1993 - ) 420hp 8210.42L.400 дизел седлови влекач
IVECO EuroTech MP MP 240 E 30 PS (01.1997 - ) 301hp 8460.41C. TCA дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MP MP 240 E 34 (09.1995 - 12.1996) 345hp 8460.41K. TCA дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MP MP 240 E 38 (01.1992 - ) 375hp 8460.41L.5020 дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MP MP 240 E 42 (01.1992 - ) 420hp 8210.42L.400 дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MP MP 260 E 38 P (01.1994 - ) 375hp 8460.41N дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MP MP 260 E 42 (01.1994 - ) 420hp 8210.42L.400 дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MP 190 E 39, 190 E 39 /P, 190 E39 /FP (11.1999 - ) 390hp F3AE0681E дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MP 260 E 39 Y, 260 E 39 Y/P, 260 E 39 Y/FP, 260 E 39 Y/FS (11.1999 - ) 390hp F3AE0681E дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MP 260 E 43 Y, 260 E 43 Y/P (11.1999 - ) 430hp F3AE0681D дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MP 440 E 39 T, 440 E 39 T/P, 440 E 39 T/FP-CT (11.1999 - ) 390hp F3AE0681E дизел седлови влекач
IVECO EuroTech MP 440 E 43 T, 440 E 43 T/P (11.1999 - ) 430hp F3AE0681D дизел седлови влекач
IVECO EuroTech MP MP 440 E 39 TX/P (11.1999 - ) 390hp F3AE0681E дизел седлови влекач
IVECO EuroTech MP 190 E 43, 190 E 43 /P (01.2001 - ) 430hp F3AE0681D дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MP MP 400 E 34 T,MP 440 E 34 T (01.1992 - ) 345hp 8460.41K.406 дизел седлови влекач
IVECO EuroTech MP MP 400 E 34 T,MP 440 E 34 T (01.1992 - ) 345hp 8460.41K.406 дизел седлови влекач
IVECO EuroTech MT MT 180 E 24 (01.1992 - 12.1996) 239hp 8360.46R.416 TCA дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MT MT 180 E 24 K (01.1993 - 12.1996) 239hp 8360.46R.416 TCA дизел самосвал
IVECO EuroTech MT MT 180 E 27 (01.1992 - 12.1996) 267hp 8360.46.417 TCA дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MT MT 180 E 27 K (01.1992 - 12.1996) 267hp 8360.46.417 TCA дизел самосвал
IVECO EuroTech MT MT 180 E 30 R (01.1992 - 12.1996) 301hp 8460.41C.320 дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MT MT 180 E 34 R (01.1992 - 12.1993) 345hp 8460.41K.406 дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MT MT 190 E 24 (01.1997 - 08.1998) 239hp 8360.46R.416 TCA дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MT MT 190 E 24 K (01.1997 - 08.1998) 239hp 8360.46R.416 TCA дизел самосвал
IVECO EuroTech MT MT 190 E 27 (01.1997 - 08.1998) 267hp 8360.46.417 TCA дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MT MT 190 E 27 K (01.1997 - 08.1998) 267hp 8360.46.417 TCA дизел самосвал
IVECO EuroTech MT MT 190 E 30 (01.1997 - 08.1998) 301hp 8460.41C.320 дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO EuroTech MT MT 400 E 30 T (01.1992 - 08.1998) 301hp 8460.41C.320 дизел седлови влекач
IVECO EuroTech MT MT 400 E 34 T (01.1992 - 08.1998) 345hp 8460.41K.406 дизел седлови влекач
IVECO EuroTech MT MT 190 E 30 K (01.1997 - 08.1998) 301hp 8460.41C.320 дизел самосвал
IVECO Stralis AS 440S48 (02.2002 - ) 480hp F3BE0681E дизел седлови влекач
IVECO Stralis AS 440S54 (02.2002 - ) 540hp F3BE0681A дизел седлови влекач
IVECO Stralis AS 440S48 (02.2002 - ) 480hp F3BE0681E дизел седлови влекач
IVECO Stralis AS 440S40 (02.2002 - ) 400hp F3AE0681B дизел седлови влекач
IVECO Stralis AS 440S40 (02.2002 - ) 400hp F3AE0681H дизел седлови влекач
IVECO Stralis AS 440S43 (02.2002 - ) 430hp F3AE0681D дизел седлови влекач
IVECO Stralis AS 440S40 (02.2002 - ) 400hp F3AE0681B дизел седлови влекач
IVECO Stralis AS 440S43 (02.2002 - ) 430hp F3AE0681D дизел седлови влекач
IVECO Stralis AS 260S40 (02.2002 - ) 400hp F3AE0681B дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO Stralis AS 260S40 (02.2002 - ) 400hp F3AE0681H дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO Stralis AS 260S43 (02.2002 - ) 430hp F3AE0681D дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO Stralis AS 260S48 (02.2002 - ) 480hp F3BE0681E дизел (бордова) платформа/ шаси
IVECO Stralis AS 260S54 (02.2002 - ) 540hp F3BE0681A дизел (бордова) платформа/ шаси

 

2996125 IVECO original
2996130 IVECO original
41019045 IVECO original
41019322 IVECO original
41021461 IVECO original
41021472 IVECO original
41210965 IVECO original
41213758 IVECO original
8137210 IVECO original
8137211 IVECO original
8137212 IVECO original
Група авточаст:
  • Изпускателна система
Тип авточаст:
Ауспух