Колектор изпускателен BMW E46 E60 E61 E65 E66 E67 E83 2.5D/3.0D 10.99-12.10 цена 240 лева продава Ем Комплект Дружба 0884333265

Колектор изпускателен BMW E46 E60 E61 E65 E66 E67 E83 2.5D/3.0D 10.99-12.10 цена 240 лева продава Ем Комплект Дружба 0884333265

 
240.00 лв.
KOLWYD002 PPKW106 11622248166
В наличност
+

Колектор изпускателен BMW E46 E60 E61 E65 E66 E67 E83 2.5D/3.0D 10.99-12.10 цена 240 лева продава Ем Комплект Дружба 0884333265

KOL-WYD002  11622248166    PP-KW-106

BMW 5 (E60), 5 (E61), 7 (E65, E66, E67), X5 (E53) 2.5D/3.0D 04.01-05.10 

Група авточаст:
  • Двигател
  • Изпускателна система
Тип авточаст:
Колектор