Резистор парно Bmw E46 E83 E39 1998- цена 65 лева продава Ем Комплект Дружба 0884333265

Резистор парно Bmw E46 E83 E39 1998- цена 65 лева продава Ем Комплект Дружба 0884333265

 
65.00 лв.
64116929540
В наличност
+

Резистор парно Bmw E46 E83 E39 1998- цена 65 лева продава Ем Комплект Дружба 0884333265

Марка: THERMOTEC
Индекс: DEB001TT
Описание: Елемент за регулиране на вентилатор (резистор) BMW 3 (E36), 5 (E39), X5 (E53) 1.6-4.9 09.90-12.06
Име на елемент: резистор
64 11 8 362 931 BMW
64 11 8 376 174 BMW
64 11 8 380 580 BMW
 
Група авточаст:
  • Охладителна система
Тип авточаст:
резистор парно