Резистор реостат парно  BMW 5 E39 3 E36, 5 E39, X5 E53 1цена 65 лева продава Ем Комплект Дружба 0884333265

Резистор реостат парно BMW 5 E39 3 E36, 5 E39, X5 E53 1цена 65 лева продава Ем Комплект Дружба 0884333265

 
65.00 лв.
DEB001TT
В наличност
+

Резистор реостат парно  BMW 5 E39 3 E36, 5 E39, X5 E53 1цена 65 лева продава Ем Комплект Дружба 0884333265

Елемент за регулиране на вентилатор (резистор) BMW 3 (E36), 5 (E39), X5 (E53) 1.6-4.9 09.90-12.06

DEB001TT

Модул за регулиране на климатик BMW 5 (E39) 520 i (01.1996 - 09.2000) 150hp M52 B(20 6 S3) Vanos бензин седан

BMW 5 (E39) 520 i (01.1996 - 09.2000) 150hp M52 B(20 6 S4) бензин седан съпротивление парно

BMW 5 (E39) 520 i (01.1996 - 09.2000) 150hp M52 B20 бензин седан

BMW 5 (E39) 525 tds (01.1996 - 06.2003) 143hp M51 D25 (Inter.) дизел седан

BMW 5 (E39) 523 i (11.1995 - 09.2000) 170hp M52 B25 (Vanos) бензин седан

BMW 5 (E39) 523 i (11.1995 - 09.2000) 170hp M52 B25 TU бензин седан

BMW 5 (E39) 528 i (11.1995 - 09.2000) 193hp M52 B28 бензин седан

BMW 5 (E39) 528 i (11.1995 - 09.2000) 193hp M52 B28 TU бензин седан

BMW 5 (E39) 540 i (04.1996 - 06.2003) 286hp M62 B44 бензин седан

BMW 5 (E39) 540 i (04.1996 - 06.2003) 286hp M62 448 S2 бензин седан

BMW 5 (E39) 540 i (04.1996 - 06.2003) 286hp M62 B44 TU бензин седан

BMW 5 (E39) 535 i (04.1996 - 03.1999) 235hp M62 B(35 8 S1) бензин седан

BMW 5 (E39) 535 i (04.1996 - 03.1999) 235hp M62 B35 бензин седан

BMW 5 (E39) 525 td (01.1997 - 06.2003) 116hp M51 D25 дизел седан

BMW 5 (E39) 530 d (08.1998 - 09.2000) 184hp M57 D30 дизел седан

BMW 5 (E39) M5 (10.1998 - 06.2003) 400hp S38 B49 бензин седан

BMW 5 (E39) M5 (10.1998 - 06.2003) 400hp S62 B50 бензин седан

BMW 5 (E39) 535 i (04.1999 - 06.2003) 245hp M62 B(35 8 S2) бензин седан

BMW 5 (E39) 535 i (04.1999 - 06.2003) 245hp M62 B35 TU бензин седан

BMW 5 (E39) 520 i (04.1999 - 06.2003) 136hp M52 B(20 6 S3) Vanos бензин седан

BMW 5 (E39) 520 d (02.2000 - 06.2003) 136hp M47 D20 дизел седан

BMW 5 (E39) 520 d (02.2000 - 06.2003) 136hp M47 204 D1 дизел седан

BMW 5 (E39) 520 i (09.2000 - 06.2003) 170hp M54 B22 бензин седан

BMW 5 (E39) 530 d (09.2000 - 06.2003) 193hp M57 D30 дизел седан

BMW 5 (E39) 525 i (09.2000 - 06.2003) 192hp M54 256 S5 бензин седан

BMW 5 (E39) 525 i (09.2000 - 06.2003) 192hp M54 B25 бензин седан

BMW 5 (E39) 530 i (09.2000 - 06.2003) 231hp M54 306 S3 бензин седан

BMW 5 (E39) 530 i (09.2000 - 06.2003) 231hp M54 B30 бензин седан

BMW 5 (E39) M5 (09.1998 - 06.2003) 313hp бензин седан

BMW 5 Touring (E39) 520 i (01.1997 - 09.2000) 150hp M52 B(20 6 S3) Vanos бензин комби

BMW 5 Touring (E39) 520 i (01.1997 - 09.2000) 150hp M52 B(20 6 S4) бензин комби

BMW 5 Touring (E39) 520 i (01.1997 - 09.2000) 150hp M52 B20 бензин комби

BMW 5 Touring (E39) 523 i (01.1997 - 09.2000) 170hp M52 B25 (Vanos) бензин комби

BMW 5 Touring (E39) 523 i (01.1997 - 09.2000) 170hp M52 B25 TU бензин комби

BMW 5 Touring (E39) 540 i (01.1997 - 05.2004) 286hp M62 B44 бензин комби

BMW 5 Touring (E39) 540 i (01.1997 - 05.2004) 286hp M62 448 S2 бензин комби

BMW 5 Touring (E39) 540 i (01.1997 - 05.2004) 286hp M62 B44 TU бензин комби

BMW 5 Touring (E39) 528 i (01.1997 - 09.2000) 193hp M52 B28 бензин комби

BMW 5 Touring (E39) 528 i (01.1997 - 09.2000) 193hp M52 B28 TU бензин комби

BMW 5 Touring (E39) 530 d (08.1998 - 09.2000) 184hp M57 D30 дизел комби

BMW 5 Touring (E39) 525 tds (03.1997 - 05.2004) 143hp M51 D25 (Inter.) дизел комби

BMW 5 Touring (E39) 520 i (04.1999 - 05.2004) 136hp M52 B(20 6 S3) Vanos бензин комби

BMW 5 Touring (E39) 520 d (02.2000 - 09.2003) 136hp M47 D20 дизел комби

BMW 5 Touring (E39) 520 d (02.2000 - 09.2003) 136hp M47 204 D1 дизел комби

BMW 5 Touring (E39) 525 d (02.2000 - 05.2004) 163hp M57 256 D1 дизел комби

BMW 5 Touring (E39) 525 d (02.2000 - 05.2004) 163hp M57 D25 дизел комби

BMW 5 Touring (E39) 530 d (09.2000 - 05.2004) 193hp M57 D30 дизел комби

BMW 5 Touring (E39) 520 i (09.2000 - 05.2004) 170hp M54 B22 бензин комби

BMW 5 Touring (E39) 525 i (09.2000 - 05.2004) 192hp M54 256 S5 бензин комби

BMW 5 Touring (E39) 525 i (09.2000 - 05.2004) 192hp M54 B25 бензин комби

BMW 5 Touring (E39) 530 i (09.2000 - 05.2004) 231hp M54 306 S3 бензин комби

BMW 5 Touring (E39) 530 i (09.2000 - 05.2004) 231hp M54 B30 бензин комби

BMW 5 седан (E39) 520 i (01.1996 - 09.2000) 150hp M52 B(20 6 S3) Vanos бензин седан

BMW 5 седан (E39) 520 i (01.1996 - 09.2000) 150hp M52 B(20 6 S4) бензин седан

BMW 5 седан (E39) 520 i (01.1996 - 09.2000) 150hp M52 B20 бензин седан

BMW 5 седан (E39) 525 tds (01.1996 - 06.2003) 143hp M51 D25 (Inter.) дизел седан

BMW 5 седан (E39) 523 i (11.1995 - 09.2000) 170hp M52 B25 (Vanos) бензин седан

BMW 5 седан (E39) 523 i (11.1995 - 09.2000) 170hp M52 B25 TU бензин седан

BMW 5 седан (E39) 528 i (11.1995 - 09.2000) 193hp M52 B28 бензин седан

BMW 5 седан (E39) 528 i (11.1995 - 09.2000) 193hp M52 B28 TU бензин седан

BMW 5 седан (E39) 540 i (04.1996 - 06.2003) 286hp M62 B44 бензин седан

BMW 5 седан (E39) 540 i (04.1996 - 06.2003) 286hp M62 448 S2 бензин седан

BMW 5 седан (E39) 540 i (04.1996 - 06.2003) 286hp M62 B44 TU бензин седан

BMW 5 седан (E39) 535 i (04.1996 - 03.1999) 235hp M62 B(35 8 S1) бензин седан

BMW 5 седан (E39) 535 i (04.1996 - 03.1999) 235hp M62 B35 бензин седан

BMW 5 седан (E39) 525 td (01.1997 - 06.2003) 116hp M51 D25 дизел седан

BMW 5 седан (E39) 530 d (08.1998 - 09.2000) 184hp M57 D30 дизел седан

BMW 5 седан (E39) M5 (10.1998 - 06.2003) 400hp S38 B49 бензин седан

BMW 5 седан (E39) M5 (10.1998 - 06.2003) 400hp S62 B50 бензин седан

BMW 5 седан (E39) 535 i (04.1999 - 06.2003) 245hp M62 B(35 8 S2) бензин седан

BMW 5 седан (E39) 535 i (04.1999 - 06.2003) 245hp M62 B35 TU бензин седан

BMW 5 седан (E39) 520 i (04.1999 - 06.2003) 136hp M52 B(20 6 S3) Vanos бензин седан

BMW 5 седан (E39) 520 d (02.2000 - 06.2003) 136hp M47 D20 дизел седан

BMW 5 седан (E39) 520 d (02.2000 - 06.2003) 136hp M47 204 D1 дизел седан

BMW 5 седан (E39) 520 i (09.2000 - 06.2003) 170hp M54 B22 бензин седан

BMW 5 седан (E39) 530 d (09.2000 - 06.2003) 193hp M57 D30 дизел седан

BMW 5 седан (E39) 525 i (09.2000 - 06.2003) 192hp M54 256 S5 бензин седан

BMW 5 седан (E39) 525 i (09.2000 - 06.2003) 192hp M54 B25 бензин седан

BMW 5 седан (E39) 530 i (09.2000 - 06.2003) 231hp M54 306 S3 бензин седан

BMW 5 седан (E39) 530 i (09.2000 - 06.2003) 231hp M54 B30 бензин седан

BMW 5 седан (E39) M5 (09.1998 - 06.2003) 313hp бензин седан

BMW X5 (E53) 4.4 i (05.2000 - ) 286hp M62 B44 бензин закрит автомобил с висока проходимост

BMW X5 (E53) 4.4 i (05.2000 - ) 286hp M62 B44 TU бензин закрит автомобил с висока проходимост

BMW X5 (E53) 3.0 d (05.2001 - ) 184hp M57 306 D1 дизел закрит автомобил с висока проходимост

BMW X5 (E53) 3.0 i (05.2000 - ) 222hp M54 306 S3 бензин закрит автомобил с висока проходимост

BMW X5 (E53) 4.6 is (02.2002 - ) 347hp M67 468 S1 бензин закрит автомобил с висока проходимост

BMW X5 (E53) 4.6 is (02.2002 - ) 347hp M62 B46 бензин закрит автомобил с висока проходимост

BMW X5 (E53) 3.0 i (05.2000 - ) 231hp M54 306 S3 бензин закрит автомобил с висока проходимост

BMW X5 (E53) 3.0 i (05.2000 - ) 231hp M54 B30 бензин закрит автомобил с висока проходимост

BMW X5 (E53) 3.0 d (12.2003 - ) 218hp M57N 306 D4 дизел закрит автомобил с висока проходимост

BMW X5 (E53) 4.8 is (04.2004 - ) 360hp N62 B48 A бензин закрит автомобил с висока проходимост

ЕЛЕКТРОНЕН МОДУЛ ВЕНТИЛАТОР КЛИМАТИК

6923204 BMW original
6929540 BMW original
64116923204 BMW original
64116929540 BMW original
64118362931 BMW original
64118376174 BMW original
64118380580 BMW original
8362931 BMW original
8376174 BMW original
8380580 BMW original
9006752 BEHR HELLA SERVICE analog
17030 BEHR THERMOT-TRONIK analog
19399 BEHR THERMOT-TRONIK analog
27328 BEHR THERMOT-TRONIK analog
53337 BEHR THERMOT-TRONIK analog
77975 BEHR THERMOT-TRONIK analog
9006752 BEHR THERMOT-TRONIK analog
9140010312 BEHR THERMOT-TRONIK analog
9140016968 BEHR THERMOT-TRONIK analog
92127 BEHR THERMOT-TRONIK analog
93708 BEHR THERMOT-TRONIK analog
96205 BEHR THERMOT-TRONIK analog
B5957 BEHR THERMOT-TRONIK analog
351 321-511 HELLA analog
509505 VALEO analog
Група авточаст:
  • Електрическа система
  • Климатична уредба
Тип авточаст:
регулатор климатик