Тампон подложка крик BMW X5 E70 X6 E71, E72 цена 58 лева 4 броя за степенка праг продава Ем Комплект Дружба 0884333261

Тампон подложка крик BMW X5 E70 X6 E71, E72 цена 58 лева 4 броя за степенка праг продава Ем Комплект Дружба 0884333261

 
58.00 лв.
6505060060107P
В наличност
+

Тампон подложка крик BMW X5 E70 X6 E71, E72 цена 58 лева 4 броя за степенка праг продава Ем Комплект Дружба 0884333261

HP502 642

BMW X3 (F25), X4 (F26), X5 (E70), X5 (F15, F85), X6 (E71, E72), X6 (F16, F86) 02.06-
Марка: BLIC
Индекс: 6505-06-0060107P

Група авточаст:
  • крепежни елементи